top of page

Stockholm

Att nå ut lokalt och finnas där lokalborna rör sig är Synaslokalts affärsidé. Genom rörlig video och med högupplösta skärmar kan ni kommunicera ert budskap lokalt i Stockholm. Synaslokalt erbjuder strategiskt placerade skärmar som möter konsumenten i den riktning de går och i ögonhöjd.

Genom våra skärmar når ert företag köpstarka innerstadsbor i den miljö där de rör sig för att konsumera.

Fästpunkt 1
DSC09624 kopia_edited_edited.jpg

Götgatsbacken

Mellan Medborgarplatsen och Slussen i Stockholm passerar du tillsammans med 25.000 andra en av Synaslokalts skärmar, varje dag.

 

Skärmen är riktad mot fotgängarna och är placerad på Götgatan 46.

Södra Station

Från Södra Station avreser och ankommer ca 35.000 resenärer varje dag. Förutom dessa finns det också en galleria innanför huvudentrén samt busshållplats utanför.

Synaslokalts skärm sitter monterad i ett av de fönster som möter de som väntar på bussen samt de som till fots anländer till stationen från Medborgarplatsen.

DSC09863_edited.png
DSC09384.jpg

Götgatsbacken och Mariatorget binds samman av St Paulsgatan. 

I hörnet av St Paulsgatan och Bellmansgatan kan ni kommunicera ert budskap på skärmen som är placerad mot alla förbipasserande.

St Paulsgatan

Hornstull

När du går över övergångsstället från Hornstulls torg för att gå ner mot vattnet passerar du över Långholmsgatan. Långholmsgatan förbinder Kungsholmen med Liljeholmen. I ögonhöjd för de som går över vid övergångsstället kan ni annonsera ert budskap. 

DSC09761.jpg
DSC09686.jpg

Hornstulls T-bana

När du kommer upp från Hornstulls tunnelbana och ska mot Hornstulls Strand möts du av vår skärm vid Bergsunds Strand. Skärmen sitter riktad mot övergångsstället och möter de som går över gatan för att sedan fortsätta längst med

Långholmsgatan.

bottom of page